VIP Kaarten

Hoteleigenaren en managers opgelet! Verhoog de zichtbaarheid van de service dankzij de Edikio Guest-oplossing door de ontwerpen van VIP-kaarten voor uw hotelgasten te personaliseren. Met deze VIP-kaarten bent in de mogelijkheid uw speciale (hotel)gasten extra aandacht en privileges te geven. Met Edikio Guest kunt u elegante, premium VIP-kaarten maken. U kunt ook uw kaarten snel en efficiënt maken en afdrukken, terwijl u kosten bespaart, allemaal vanachter uw eigen bureau, front-office of receptie.

VIP-kaarten printen voorbeeldDe Edikio oplossing bespaart u tijd en geld met twee pakketten voor het efficiënt ontwerpen en afdrukken van uw eigen hotelkamer toegangskaarten voor uw gasten, alle andere soorten pvc-kaarten die u nodig heeft, geheel te regelen vanachter uw bureau. De pakketten Edikio Guest Access en Edikio Guest Flex bevatten elk:

  • Een kaart printer voor de productie van enkelzijdige kaarten
  • Ontwerp software
  • Een printer lint, PVC kaartjes in credit card formaat of lang formaat (alleen voor Flex)

Meer informatie? Bel direct voor meer informatie naar: 071 40 60 475, of bestel direct één van de VIP-kaarten printers in onze webshop.

De perfecte oplossingen voor het personaliseren van VIP-kaarten

Versterk uw merkimago

  • Trakteer uw klanten op ongelooflijke VIP-voordelen met een gepersonaliseerde VIP-kaart met hun eigen naam. Deze unieke service versterkt uw merkimago door uw klanten een feel-good-factor te bieden en loyaliteit op te bouwen.

Maximale flexibiliteit

  • U kunt een VIP-kaart ontwerpen en afdrukken in minder dan 15 seconden, rechtstreeks vanachter uw bureau, zelfs voor last-minute boekingen. Het enige dat u nog hoeft te doen, is de kaart achter te laten zodat uw klant deze bij aankomst in zijn slaapkamer kan vinden.

Sterkere klantrelaties

  • Nodig VIP-gasten uit om de services van uw bedrijf te ontdekken of opnieuw te ontdekken door alle informatie die ze nodig hebben rechtstreeks op hun VIP-kaarten weer te geven. Met deze service kunt u ook uw exclusieve loyaliteitsprogramma of ledenclubs promoten.

Een fantastisch formaat

  • De plastic VIP-kaarten liggen in de slaapkamers van VIP-gasten en geven extra aandacht aan details waardoor uw gasten weten dat u maximale aandacht voor hen heeft, allemaal met een strakke, elegante afwerking.