Medewerkersbadges

personeelspas hotelHoteleigenaren en managers! Verhoog de zichtbaarheid van de service dankzij de Edikio Guest-oplossing door de ontwerpen van uw medewerkersbadges te personaliseren. U heeft daarnaast meerdere mogelijkheden met de Edikio Guest-oplossing. U kunt ook uw eigen plastic kaarten ontwerpen en afdrukken, evenals een grote verscheidenheid aan verschillende kaarten en badges die zijn aangepast aan uw etablissement.

personeelspas-voorbeeld-edikio-cardtho MedewerkersbadgesDe Edikio oplossing bespaart u tijd en geld met twee pakketten voor het efficiënt ontwerpen en afdrukken van uw eigen badges en alle andere soorten pvc-kaarten die u nodig heeft, geheel te regelen vanachter uw bureau. De pakketten Edikio Guest Access en Edikio Guest Flex bevatten elk:

  • Een kaart printer voor de productie van enkelzijdige badges
  • Ontwerp software
  • Een printer lint, PVC kaartjes in credit card formaat of  lang formaat (alleen voor Flex)

Meer informatie? Bel direct voor meer informatie naar: 071 40 60 475, of bestel direct één van de medewerkersbadge printers in onze webshop.

De perfecte oplossing voor het maken van professionele badges voor uw personeel

Gemakkelijke id – gasten herkennen het personeel

  • Maak het uw gasten gemakkelijk om het personeel van uw vestiging te identificeren door alle relevante informatie over werknemersbadges op te nemen: logo, naam, functie en eventuele talen die ze spreken.

Maximale flexibiliteit

  • Moet u een badge voor een nieuwe medewerker maken of een verloren badge vervangen? Creëer en print eenvoudig uw eigen personeelsbadges in minder dan 15 seconden, rechtstreeks vanachter uw bureau.

Versterk uw (hotel)merk

  • Promoot uw merkimago door middel van medewerkersbadges die zijn ontworpen in uw bedrijfskleuren, zorg ervoor dat uw beeldmerk nageleefd wordt en een gevoel van saamhorigheid bij het personeel creëert.

Een handzaam formaat

  • Vooral geschikt voor deze toepassing dankzij hun formaat, zijn medewerkersbadges gedrukt op plastic kaarten een stevige, premium keuze die door medewerkers in perfecte staat kan worden gehouden.