Hotelkamer toegangskaarten

Hotelkamer toegang kaartHoteleigenaren en managers! Verhoog de zichtbaarheid van de service dankzij de Edikio Guest-oplossing door de ontwerpen van uw kamertoegangskaarten te personaliseren. U kunt uw eigen toegangskaarten ontwerpen en afdrukken, evenals een grote verscheidenheid aan verschillende kaarten en badges die zijn aangepast aan uw etablissement.

De Edikio oplossing bespaart u tijd en geld met twee pakketten voor het efficiënt ontwerpen en afdrukken van uw eigen hotelkamer toegangskaarten voor uw gasten, alle andere soorten pvc-kaarten die u nodig heeft, geheel te regelen vanachter uw bureau. De pakketten Edikio Guest Access en Edikio Guest Flex bevatten elk:

  • Een kaart printer voor de productie van enkelzijdige kaarten
  • Ontwerp software
  • Een printer lint PVC kaartjes in credit card formaat of lang formaat (alleen voor Flex)

Meer informatie? Bel direct voor meer informatie naar: 071 40 60 475, of bestel direct één van de hotelkamer toegangskaart printers in onze webshop.

De perfecte oplossing voor het personaliseren van uw hotelkamer kaartontwerpen

hotelkamer kaart voorbeeldEen marketingtool met hoge impact

  • Geef uw services extra zichtbaarheid door gepersonaliseerde informatie rechtstreeks op uw kamertoegangskaarten af te drukken. Nodig klanten uit om gebruik te maken van aanbiedingen die ze nog niet hebben geprobeerd.

Maximale flexibiliteit

  • Zelfs als een gast op het laatste moment boekt of zijn toegangskaart verliest, kunt u een kamertoegangskaart rechtstreeks vanachter uw bureau in minder dan 15 seconden personaliseren. Voeg tijdelijke berichten toe om uw evenementen te promoten. Deze oplossing geeft u volledige flexibiliteit en controle.

Duidelijke en volledige informatie

  • Geef de toegangskaarten van uw hotelkamer of pensionvertrek een persoonlijke grafische draai. Deze gelikte, professionele kaarten weerspiegelen uw merkidentiteit.

Een fantastisch formaat

  • Uw gasten gebruiken hun kamertoegangskaart tijdens hun verblijf, waardoor het de perfecte plek is om uw aanbiedingen te promoten en de zichtbaarheid te vergroten.